Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

velenje  

Lepo pozdravljeni, someščani in dobrodošli v Velenje, dragi obiskovalci!

Ponujamo vam v uporabo precej drugačno spletišče kot vir informacij in sodobni družabni prostor, kakršnega še niste navajeni. Verjamemo, da vam bo všeč. Kar se tiče ponudb in ponudnikov izdelkov in storitev, ki jih tu in na tem spletišču promoviramo in priporočamo, vam zagotavljamo vsaj to, da ne boste nezadovoljni v primeru odločitve za nakup ali za obisk. Ker skupaj s ponudniki skrbimo, da bo vaša izkušnja nakupa in kakovost, cena in uporabnost ponujenega za vas prijaznejša in ugodnejša kot kjerkoli drugje. Drugačni smo, ker za razliko od večine ne sledimo logiki potrošniške družbe (zvrhanih vozičkov), ampak nekemu drugemu, ljudem bližjemu ali bolj življenjskemu pogledu na zaporedju "pomembnosti" v vsakodnevnemu življenju (in dolgoročno hkrati). Tudi tukaj, v Velenju, zato začenjamo z najpomembnejšimi resnicami v življenju - in zato najprej z ZDRAVJEM IN ZDRAVIM POČUTJEM. Ampak po naslednjem napotku: "Obstaja samo eno zdravilo zoper velike skrbi: drobne radosti." Karl Heinrich Waggerl  Drobne radosti si lahko privošči vsak. Da bo temu res tako, bomo mi poskrbeli z Akcijami drobna radost. Akcije drobna radost so novost, narava katerih je izraz naših prizadevanj in prispevek k promociji zdravja in zdravega počutja. Akcije drobna radost so negacija motivov "trgovskih akcij", kakršnih smo (bili) navajeni in jih poznamo sedaj in so naš konkreten izraz novega pristopa k nepotrošniško usmerjenemu marketingu trajnostnega (in v tem kontekstu tudi osebnega) razvoja. Vsaka obiskovalka/obiskovalec se nam lahko pridruži v prizadevanjih za trajnostni razvoj. Bodisi kot posameznika ali kot organizacija. Pokrivamo področja, predstavljena na Obzorja (Horizon) 2020.

 TEŽKO ZASPITE, SLABO SPITE, PO DNEVI PA STE BREZ ENERGIJE?

Spoznajte infogen Molin Insomnin (prenesi WORD datoteko)

INFOCEUTICAL - NOVA TEHNOLOGIJA IZDELKOV ENERGETSKE MEDICINE

               Insomin+_izdelek      IN     Arelesin+_izdelek

MOLIN je slovenska družina infoceutical izdelkov, ki je v svetu popolnoma nova tehnologija s področja energetske medicine, narejenih na osnovi koliodov enega ali več mineralov (kovin ali nekovin-rastlin), ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. V primeru Insomnina in Arelesina je ta mineral magnezij. Dodana vrednost infoceutical MOLIN izdelkov so biosignali, pridobljeni po posebnem tehnološkem postopku MOLIT. Zelo poenostavljeno povedano: v postopku MOLIT se vsebina izdelkov Insomnin in Arelesin v posebnih napravah "informatizira". Izdelek vsebuje vodo, etilni alkohol in magnezij v strogo določenem razmerju. Vsebina izdelka tako ima vtisnjeno informacijo, ki se z vnosom v telo širi po biopolju organizma in ga vzpodbuja, da se porušeno ravnovesje povrne v svoje naravno, zdravo stanje. Insomnin tako učinkovito rešuje vaše težave s spanjem na popolnoma naraven način in brez stranskih učinkov. Arelesin pa enako in učinkovito rešuje sindrom nemirnih nog. Insomnin Jemljete v obliki kapljic (10 kapljic, pet minut pred spanjem) na jezik ob najmanj dveh minutah žverkljanja, ker se absorbira skozi ustno sluznico. Arelesin kapljice (tudi 10 kapljic) se vmasira v stopala in rist. Ne pozabite: pred uporabo kapljice nekajkrat močno pretresite, da se se vsebina kapljic ravnomerno razporedi. Podrobnejša navodila in nasvete vam zastonj zagotavljamo na spletnih straneh, v spletni trgovini in po telefonu. Spodaj je slika Molit naprave piramidalne oblike, v kateri poteka postopek "informatiziranja" vsebine kapljic oziroma vtiskovanja bio-signalov:  

Molit naprava

Ponujamo Vam vse infogene (infoceuticals) MOLIN družine:  

INSOMNIN – kapljice za težave s spanjem in ARELESIN kapljice za sindrom nemirnih nog in druge!

- Nova generacija izdelkov na svetu! Različno od vseh dosedanjih tako medicinskih kot alternativnih rešitev!

- Brez stranskih učinkov! Najboljša rešitev po vaše zdravje! Rešuje energetske vzroke Vaših težav po sorodnih principih kot tradicionalna (kitajska, indijska ali ljudska) medicinska praksa.

- Infoceutical produkta – sad slovenskih znanstvenikov v Inštitutu BION z novo svetovno tehnologijo izdelave izdelkov energetske medicine, ki obnavlja porušeno ravnovesje organizma na naraven in telesu neškodljiv način.

- Celo več: Nižja prodajna cena v primerjavi z drugimi produkti na trgu!

- Vsem kupcem omogočamo tudi dodatni 20% popust na ceno za prvi nakup in 5% dodatni popust na ceno pri vseh naslednjih nakupih, če se v naši spletni trgovini registrirate z e-mailom, imenom in priimkom.

- In še več: Z registracijo v spletni trgovini postane član naše partnerske mreže. Lahko povabite nove člane. Ni članarine, nobenih drugih ali skritih stroškov in obveznosti.

- Z registracijo vsak pridobi tudi možnost avtomatskega ustvarjanja dodatnih prihodkov preko svetovnega spleta. Enostavno in brez dela v nekaj minutah. Kako in koliko? Jasno razloženo s primeri v naši spletni trgovini, če se v njo registirate. Še enkrat, z registracijo se ne zavezujete h nakupu, ampak ste v primeru odločitve za nakup avtomatično deležni popustov, obenem pa ste postali član naše skupnosti in s tem avtomatično pridobili tudi možnost in informacije-pojasnila glede ustvarjanja dodatnih prihodkov, če se odločite za to. Torej kratko, z registracijo se ne zavezujete ničemur. 

REGISTRIRAM SE ZA NAKUP INSOMNIN ALI ARELESIN KAPLJIC S POPUSTOM, s klikom na sliko spodaj: 

Navodilo: S klikom na spodnjo sliko se še ne registrirate, ampak se vam odpre naša spletna trgovina. Lahko si jo ogledate in lahko opravite spletni nakup. Če se odločite za nakup imate možnost, da se prej registrirate, s čimer pridobi(va)te popuste. Popusti, cena in drugi podatki se vam avtomatično prikažejo v računu, ki si ga lahko ogledate in preverite preden dokončno potrdite spletni nakup. Registracijo opravite na spletni trgovini s klikom na glavni meni "Prijava", kjer kliknete zeleni gumb "Ustvari račun". Dovolj je, da vnesete svoj e-mail, Ime in priimek ter si določite geslo. Lepo Vabljeni!:  


INSOMNIN in AELESIN+ lahko spoznate v trgovini Hiška zdravja v centru Velenja. V Hiški zdravja lahko tudi ugotovite ali imate sindrom RLS oziroma motnjo nemirnih nog. Za ta namen lahko tudi tu prevzamete   RLS_vprasalnik_0-SLO, ki ga točkujemo in glede na število točk na osnovi vaših odgovorov na zastavljena vprašanja ugotovimo ali je pri vas prisoten sindrom nemirnih nog ali pa gre za nekaj drugega. Izpolnjeni vprašalnik nam pošljite na e-mail: info@epiks-modri.net. Poslali vam bomo odgovor. Vprašalnik seveda lahko izpolnite tudi osebno v Hiški zdravja v Velenju

Kaj je sindrom nemirnih nog, in kako ugotovite ali ga imate?

 

NOVOST! V dveh klikih si lahko poravnate čakre: 1. korak: kliknite spodnjo sliko, da odprete spletno stran. 2. korak: na spletni strani kliknite Keltsko-druidski način zdravljenja (zgoraj levo). Verjeli ali ne - deluje!


Poravnaj si cakre

VABLJENI NA DELAVNICE:

Flegar_DelavnicaArnece

"ZDRAVJE je največje bogastvo" je nemški pregovor, "ZDRAVJE ne odtehtajo vsi zakladi sveta" pa je poljski pregovor. Navidezno sta oba splošna, vendar povsem jasno izražata tisto, kar bi morala biti ena izmed ključnih življenjskih vrednot ali prepričanj vsakogar. Žalostno, mnogi so (napačno) prepričani in celo verjamejo, da je največje bogatstvo DENAR. In zato "imamo" paradoks, da kljub neverjetnemu razvoju znanosti in medicine redko najdemo še koga zdravega. Zakaj?

ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU je stari latinski pregovor in zelo praktičen napotek - pomeni, da: "Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti." - Greg Anderson. To so tematska področja, ki jih boste našli na drugih glavnih menijih in podmenijih tega spletišča (predvsem Zdravje in Osebni razvoj). Sedaj gremo le še en korak naprej bližje h konkretnim virom drobnih radosti.

LEPOTA JE TU NA PRVEM MESTU! IZHODIŠČE IN VODILO VSEH SPREMEMB V NAČINU VSAKODNEVNEGA ŽIVLJENJA NA POTI DO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA. NAJPREJ POSKRBIMO ZA SVOJ UREJEN ZUNANJI VIDEZ, ZDRAVO PREHRANO, USTNO HIGIENO IN SPROSTITEV...IN ZDAJ SMO ŽE PRI VIRIH (PONUDNIKIH) AKCIJ DROBNIH RADOSTI V VELENJU:

CENTER AKCIJ DROBNIH RADOSTI V VELENJU-KAJ JE TO?

POSTANI NAŠ PRIJATELJ: FACEBOOK BUTIK ELMA - ZA VEČ KLIKNI NA SPODNJO SLIKO!ButikElma_logoweb

Skrb posameznice in posameznika za urejen zunanji videz je prvi ključni predpogoj za dobro počutje in zdravje. Lepota je tudi izhodišče za osebni razvoj, uspešnost in srečo v življenju.

UREJENA PRIČESKA IN LEPE ROKE SO ODRAZ VAŠE OSEBNOSTI. PRI NAS BOMO POSKRBELI ZA OBOJE. IN ZA VAŠO SPROSTITEV. NAŠE PREDNOSTI SO HITROST, STROKOVNOST IN CENOVNA KONKURENČNOST. NAŠE STORITVE SI LAHKO PRIVOŠČITE MED NAKUPI IN PRIHRANITE ČAS. VESELE BOMO VAŠEGA OBISKA:

ANNASILVER3_WEB

CENTER AKCIJ DROBNA RADOST ANNA

OČEM PAŠE LEP VIDEZ, NOSU PA JE TO PRIJETEN VONJ:

Art Aurum: Točeni parfumi, ezoterični pripomočki, kristali, unikatni izdelki...:

logo-art-aurum

TRGOVINA DIVA (Nakupovalni center SPAR-v kletni etaži), Kidričeva 2b, Velenje  

Kontakt tel. 0590 11 444, e-pošta: trgovina@art-aurum.si 

Odpiralni čas: pon-pet 9.00-13-30 in 14.00-18.30, so 9.00-12.00

 Art Aurum Facebook

ZDRAVA PREHRANA ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE - VAŠA HIŠKA ZDRAVJA  Partner Projekta Pametni dom Ripitz -  Roll-eX center partner (Mobility Action -  Pametna mobilnost - Evropski teden mobilnosti)

PRIPOROČAMO -  HKA ZDRAVJA FACEBOOK

LOGO_Hiška zdravja

Našo trgovino z zdravo prehrano obiščete v Poslovalnici Velenje, Šaleška cesta 21 3320 Velenje - Center NOVA - od pon. do pet. 9 - 18:30 ure, sobota od 8 - 12 ure ali v Poslovalnici Šempeter, Rimska cesta 98 - od pon. do pet. 8 - 18 , sobota od 8 - 12 ure.

CENTER AKCIJ DROBNA RADOST HIŠKA ZDRAVJA

USTNO ZDRAVJE JE IZJEMNEGA POMENA ZA DOBRO DUŠEVNO IN TELESNO POČUTJE ČLOVEKA, NEPRIJETEN VONJ PA VPLIVA TUDI NA NAŠE ODNOSE Z DRUGIMI LJUDMI:

DENS_LOGO

AKCIJA DROBNA RADOST: V pripravi...

NOVOST V PONUDBIOSNOVNI PAKET USTNE HIGIENE - BELJENJE ZOBLASERSKO ODSTRANJEVANJE HERPESA

DOTIK ZA DOBRO POČUTJE:

Nekateri se radi razvajate v dvoje. Prijateljice, prijatelji, pari, ni problema! V salonu DERMA STIK vam nudimo masažo v dvoje, tako da se lahko naročite istočasno in uživate skupaj.

   Ni boljšega kot to, da svojim dragim podarite nekaj kar bo vplivalo pozitivno na njihovo zdravje in dobro počutje! Podarite sebi dragim naš DARILNI BON!

Nudimo klasične, športne masaže, masažo antistres, masaže z eteričnimi  olji, masažo za odpravljanje celulita, terapijo bodywrapping,… Poudarek je na klasični masaži.  

POKLIČITE NAS ZA TERMIN: 041 321 653  NAJDETE NAS NA STANTETOVI 11, VELENJE.

https://www.facebook.com/dermastikLOGO_dermastik1

AKCIJA DROBNA RADOST: V pripravi...

OČALA VARUJEJO VAŠE ZDRAVJE!

NE ODLAŠAJTE IN NAREDITE NEKAJ ZASE.

LOGO_Optika Fortuna Velenje

Se vidimo v optiki Fortuna (na ploščadi Centra Nova Velenje vis-a-vis HIŠKE ZDRAVJA), se splača!

Obiščite nas in se prepričajte o bogati in ugodni ponudbi, strokovnem in prijaznem svetovanju. 

Tel.: 03 586 51 29,   Gsm: 070 635 602,                                 E-pošta: optika_fortuna@t-2.net 

Delovni čas: pon-pet 8.00-19.00, sobota 8.30-12.30

OPTIKA FORTUNA FACEBOOK

AKCIJA DROBNA RADOST: V pripravi...

NOVO! Z "digitalizacijo-kaj (vse) to je" se je v Sloveniji začelo množično in intenzivneje medijsko promovirati in seznanjati široke javnosti šele v drugi polovici leta 2016. Vsa leta do sedaj je bila digitalizacija predvsem domena državnih inštitucij, strokovnjakov in podjetij. Šele s sprejemom in javno predstavitvijo zadnjih ključnih dokumentov Evropske komisije sredi leta 2017 parlamentom vseh držav članic digitalizacija na vseh področjih življenja in dela tudi operativno postaja nova izvedbena politika (seveda poleg in ob nadaljevanju političnih in ekonomskih reform) v vseh državah članicah EU, in sicer s ciljem hitrejšega in konkretnega (vidnega) izboljševanja tako življenjskega standarda kot kakovosti vsakodnevnega življenja in v funkciji zdravja prebivalcev EU. Zato, da se digitalizacijo približa vsem prebivalcem, je uresničitev teh politik in ciljev tesno povezana z lokalnimi iniciativami (raven krajevne skupnosti), samo-organizacijo in z uveljavljenjem vrednot trajnostnega razvoja v funkciji osebnih sprememb utečenega načina in stila vsakodnevnega življenja (in na delovnem mestu). AKCIJE DROBNA RADOST DIGITAL so resnična novost v Sloveniji: ker vsakomur omogočajo najugodnejše nakupe kakšnihkoli izdelkov in storitev. Zato, ker nakupe plačujemo s kriptovaluto ali v kombinaciji EUR + kriptovaluta. Kdor ima kriptovaluto zmore nakupe ne glede na ceno ponujenega. Seveda pa za takšen nakup najprej moramo imeti ustrezno kriptovaluto. Vsi že nekaj let vemo o kriptovalutah. Vendar pa se tu večina ljudi sooča s problemom nezaupanja, in sicer zato, ker pravzaprav večina ljudi ne ve, za kaj se gre. Na spletu težko najdete pojasnila. Nekatere države uvajajo na univerze kriptovalute kot učni predmet in organizirajo brezplačne javne predstavitvene delavnice. Zato vam bomo tu kriptovalute kratko predstavili s praktičnimi primeri, ki jih vsak razume brez veliko teoretiziranja. Za BitCoin, prvo kriptovaluto na svetu (nastala v letu (2008)/2009 ste že najbrž slišali. Oglejmo si najprej naslednji video:

Še več informacij je na spletni strani BITNIK. Kajti po Sloveniji se vzpostavlja in širi mreža bitcoin bankomatov. Ne promoviramo BitCoina. Poudariti želimo, da večina ljudi razume kriptovalute predvsem kot naložbo, ker je najbolj donosen vložek denarja na svetu kadarkoli. Vendar vsi razmišljajo (špekulativno-ne v negativnem smislu) le o tem, kako in kje kriptovaluto kupiti in seveda čim ugodneje, kar pa je lahko velik problem zaradi stroška provizij na eni strani in varne izbire strokovnega spletnega posrednika, ki vam omogoča nakup na drugi strani) in kako jo potem dvigniti in nazaj zamenjati za denar, ko ji vrednost zraste, a raste zelo hitro. Vendar to ni bistvo kriptovalute: ker je bila prvotno zamišljena kot veliko cenejše transakcijsko, plačilno sredstvo kot pa denar. Razmišljati je treba, kaj lahko s kriptovaluto počnete kaj drugega, da od nje imate še več kot od njenega dviga oziroma zamenjave za denar (špekuliranja), kajti vsi vemo, da za dvig (konverzijo v denar) na bankomatu plačujemo menjalno provizijo. Torej malo ljudi ve za ta izvirni namen kriptovalut, da torej tudi z BitCoini lahko opravljate svoje nakupe, kupujete tudi izdelke ali storitv: 1. Primeri nakupov z BitCoin-om (že iz leta 2014!). Vendar je teh primerov zelo malo, ker se je poslovanje z BitCoini zaradi strme rasti njegove vrednosti preusmerilo v trgovanje z njim in špekuliranje (zopet ne v negativnem smislu), za kar je potrebno imeti precejšnje vsote denarja 2. Mi pa vam z AKCIJAMI DROBNA RADOST omogočamo nakupe za vsakodnevne storitve in izdelke najmanjše vrednosti (od kruha do ....tudi nepremičnin). BitCoina ne uporabljamo za te namene, ker je predrag (že 27. Novembra 2017 več kot 8.000 EUR eden). Uporabljamo drugo kriptovaluto, ki je je bila razvita predvsem s tem namenom uporabe - za nakupe vsakodnevnih izdelkov in storitev in zato z namenom, da si jo lahko privošči vsak. Seveda je tudi ta kriptovaluta visoko donosna kot sicer velja za večino kriptovalut (v svetu pa jih je (za različne posebne namene) že preko 1.000). Uporaba je preprosta. Ne potrebujete jo dvigovati  (zamenjevati za denar), da lahko plačate oziroma opravite nakup. Vse opravite s pomočjo svojega telefona, tablice, računalnika podobno kot sedaj plačujete s plastično kartico na blagajni v trgovini: najdete želeno storitev ali izdelek, s klikom naročite (rezervite) in plačate na licu mesta ob dejanskem nakupu pri ponudniku, kdorkoli pač to je (trgovina, caffe-bar, hotel, zobozdravnik, proizvajalec...).  

DOBRODOŠLI V GLASBENO IN PRIREDITVENO RAZGIBANO VELENJE!

EPIKS Glasbena produkcija in organizacija športnih  in glasbenih dogodkov!

ZLATA MARTINC - Velenjčanka, pevka - imitatorka - animatorka. S svojim nastopom vam popestri zabavo, kot gostja večera za vsako priložnost: Abrahami, okrogle obletnice, poroke, veselice, zaključki, ...in nastopi na velikih odrih. 

Zlata Martinc1

Boris Bizjak, vsestranski umetnik, glasbenik, slikar...Kdo v Velenju ga še ne pozna? Srečno, Boris! Razveseljuj nas še naprej!

Za bivše...Boris Bizjak

Glasba za poroko, abrahama,rojstne dneve, obletnice...

AKCIJA DROBNA RADOST: V pripravi...

BONA PARTY BAND (DOLJENCI):

BonaPartyBand


LOGO_VELENJE COM-T

LOGO_Radio FM NET

BIRT, D.O.O. VELENJE - MARKETING REŠITVE NA ENEM MESTU

VEDNO V CENTRU VELENJA: 

BAR VENEZIA - caffe Italiano 

PRIDRUŽI SE: BAR VENEZIA FACEBOOK

Logo_TV1 Velenje transparent

AGENCIJA BIRT, D.O.O. FACEBOOK

              


YOUR SALES - MARKETING & MERCHANDISING powered by SKUPINA MODRI.NET

.

.

NOVO! - Lokalni nakupovalni vodič MY SHOPPING (V pripravi...)

LOGO_My Shopping

www.belita.siLOGO_Belitablue motion

Belita Butik daril in Camouflage - ponujamo modne predpasnike in namizno dekoracijo...!

Blagovna znamka_Camuflage_Belita storitve


Danijel Terglav Sklepanje zavarovanj BIBI, s.p., Ulica talcev 3, 3310 Žalec

Veseli bomo vašega obiska! Lahko zaupate našim strokovnim izkušnjam.

ERGO, Zavarovalnica Maribor, Prva osebna zavarovalnica d.d., Tilia, Generali Group.

NE-SREČA d.o.o., Ulica talcev 3, 3310 Žalec

Allianz, Proficiops 

Premoženjsko                                                 svetovanje 360°, 

Zavarovalnica Maribor, 

Triglav, Tilia

VITA PLUS, Zavarovalno zastopanje d.o.o., Cesta talcev 3, 3320 Velenje

LOGO_RILE SERVIS

Jasmin Jakupovič s.p., Preloška 2, 3320 Velenje

Gsm pisarna: 031/68 26 26, telefon: 03 897 58 20, fax: 03 897 58 21, e-mail: rile.servis@siol.net  

Delovni čas: ponedeljek-petek 8-12 in 13-17, sobota 8-12

                     RILE SERVIS_animacija  RILE SERVIS_OPTIKA_ANIMAcija

      RILE SERVIS_animacija2                                   RILE SERVIS_TOPLA AKUMULATORJI

TURIZEM V KRAJEVNIH SKUPNOSTIH VELENJE IN VELENJE OKOLICA

PRIDRUŽI SE NAM https://www.facebook.com/WILPFPeaceWomen/ V INICIATIVAH ŽENSKEGA MEDNARODNEGA GIBANJA ZA MIR & SVOBODO (WILPF) ZA URESNIČITEV CILJEV TRAJNOSTNEGA RAZVOJA (SDGs) IN EKONOMIJE MIRU:

Sustainable Development Goals

ZAKAJ SLOVENIJA (ŠE) NI ZA PREPOVED JEDRSKEGA OROŽJA?

SVOJ DENAR LAHKO LOKALNO SAMI UPORABIMO PAMETNEJE ZA URESNIČITEV CILJEV TRAJNOSTNEGA RAZVOJA - EPIKS-MODRI.NET - PRIDRUŽI SE NAM V PONY BIKERS VELENJE IN NAREDI ENAKO V SVOJI KRAJEVNI SKUPNOSTI ALI KJERKOLI!

TURISTIČNO DRUŠTVO KRAJEVNE SKUPNOSTI ŠALEK

AKCIJA DROBNA RADOST: V pripravi...

DOGODKI

PRIPOROČAMO izlet do:  Vinogradništvo DOLC 1834

Hišna tradicija vinogradniške in vinarske kmetije DOLC in ljubezen in skrb več generacij za pridelovanje grozdja na 8ha in kletarjenje zrcali v visoki kakovosti in zelo pestri paleti ponudbe vin rednih trgatev kakor tudi vin posebnih trgatev (predikatov). Nekaj dobrot z mize dolčevih v Velenju (petek, 10.10.2017 pred Vilo Bianca pod velenjskim gradom):  

VinogradnistvoZdolc_MartinovanjeVilaBianca-web

MartinovanjeVilaBiancaVelenje_web   

NOVOST!  Roll-eX akcije Drobna radost: V pripravi...

Roll-eX


Kontakt Info

PIKS Modri.net    

 gsm: 031 604 895   

  mile.modrinet@gmail.com