Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

molin insomnin arelesin  

 TEŽKO ZASPITE, SLABO SPITE, PO DNEVI PA STE BREZ ENERGIJE?

INFOCEUTICAL - NOVA TEHNOLOGIJA IZDELKOV ENERGETSKE MEDICINE

               Insomin+_izdelek      IN     Arelesin+_izdelek

MOLIN je slovenska družina infoceutical izdelkov, ki je v svetu popolnoma nova tehnologija s področja energetske medicine, narejenih na osnovi koliodov enega ali več mineralov (kovin ali nekovin-rastlin), ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. V primeru Insomnina in Arelesina je ta mineral magnezij. Dodana vrednost infoceutical MOLIN izdelkov so biosignali, pridobljeni po posebnem tehnološkem postopku MOLIT. Zelo poenostavljeno povedano: v postopku MOLIT se vsebina izdelkov Insomnin in Arelesin v posebnih napravah "informatizira". Izdelek vsebuje vodo, etilni alkohol in magnezij v strogo določenem razmerju. Vsebina izdelka tako ima vtisnjeno informacijo, ki se z vnosom v telo širi po biopolju organizma in ga vzpodbuja, da se porušeno ravnovesje povrne v svoje naravno, zdravo stanje. Insomnin tako učinkovito rešuje vaše težave s spanjem na popolnoma naraven način in brez stranskih učinkov. Arelesin pa enako in učinkovito rešuje sindrom nemirnih nog. Insomnin Jemljete v obliki kapljic (10 kapljic, pet minut pred spanjem) na jezik ob najmanj dveh minutah žverkljanja, ker se absorbira skozi ustno sluznico. Arelesin kapljice (tudi 10 kapljic) se vmasira v stopala in rist. Ne pozabite: pred uporabo kapljice nekajkrat močno pretresite, da se se vsebina kapljic ravnomerno razporedi. Podrobnejša navodila in nasvete vam zastonj zagotavljamo na spletnih straneh, v spletni trgovini in po telefonu. Spodaj je slika Molit naprave piramidalne oblike, v kateri poteka postopek "informatiziranja" vsebine kapljic oziroma vtiskovanja bio-signalov:  

Molit naprava

Ponujamo Vam dva MOLIN produkta:  

INSOMNIN – kapljice za težave s spanjem in ARELESIN kapljice za sindrom nemirnih nog!

- Nova generacija izdelkov na svetu! Različno od vseh dosedanjih tako medicinskih kot alternativnih rešitev!

- Brez stranskih učinkov! Najboljša rešitev po vaše zdravje! Rešuje energetske vzroke Vaših težav po sorodnih principih kot tradicionalna (kitajska, indijska ali ljudska) medicinska praksa.

- Infoceutical produkta – sad slovenskih znanstvenikov v Inštitutu BION z novo svetovno tehnologijo izdelave izdelkov energetske medicine, ki obnavlja porušeno ravnovesje organizma na naraven in telesu neškodljiv način.

- Celo več: Nižja prodajna cena v primerjavi z drugimi produkti na trgu!

- Vsem kupcem omogočamo tudi dodatni 20% popust na ceno za prvi nakup in 5% dodatni popust na ceno pri vseh naslednjih nakupih, če se v naši spletni trgovini registrirate z e-mailom, imenom in priimkom.

- In še več: Z registracijo v spletni trgovini postane član naše partnerske mreže. Lahko povabite nove člane. Ni članarine, nobenih drugih ali skritih stroškov in obveznosti.

- Z registracijo vsak pridobi tudi možnost avtomatskega ustvarjanja dodatnih prihodkov preko svetovnega spleta. Enostavno in brez dela v nekaj minutah. Kako in koliko? Jasno razloženo s primeri v naši spletni trgovini, če se v njo registirate. Še enkrat, z registracijo se ne zavezujete h nakupu, ampak ste v primeru odločitve za nakup avtomatično deležni popustov, obenem pa ste postali član naše skupnosti in s tem avtomatično pridobili tudi možnost in informacije-pojasnila glede ustvarjanja dodatnih prihodkov, če se odločite za to. Torej kratko, z registracijo se ne zavezujete ničemur. 

REGISTRIRAM SE ZA NAKUP INSOMNIN ALI ARELESIN KAPLJIC S POPUSTOM, s klikom na sliko spodaj: