Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

molin insomnin arelesin  

TEŽKO ZASPITE, SLABO SPITE, PO DNEVI PA STE BREZ ENERGIJE?

 Spoznajte Infogen Molin Insomnin (PRENESI WORD DATOTEKO)

INFOCEUTICAL - NOVA TEHNOLOGIJA IZDELKOV ENERGETSKE MEDICINE

               Insomin+_izdelek      IN     Arelesin+_izdelek

MOLIN je slovenska družina infoceutical izdelkov, ki je v svetu popolnoma nova tehnologija s področja energetske medicine, narejenih na osnovi koliodov enega ali več mineralov (kovin ali nekovin-rastlin), ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. V primeru Insomnina in Arelesina je ta mineral magnezij. Dodana vrednost infoceutical MOLIN izdelkov so biosignali, pridobljeni po posebnem tehnološkem postopku MOLIT. Zelo poenostavljeno povedano: v postopku MOLIT se vsebina izdelkov Insomnin in Arelesin v posebnih napravah "informatizira". Izdelek vsebuje vodo, etilni alkohol in magnezij v strogo določenem razmerju. Vsebina izdelka tako ima vtisnjeno informacijo, ki se z vnosom v telo širi po biopolju organizma in ga vzpodbuja, da se porušeno ravnovesje povrne v svoje naravno, zdravo stanje. Insomnin tako učinkovito rešuje vaše težave s spanjem na popolnoma naraven način in brez stranskih učinkov. Arelesin pa enako in učinkovito rešuje sindrom nemirnih nog. Insomnin Jemljete v obliki kapljic (10 kapljic, pet minut pred spanjem) na jezik ob najmanj dveh minutah žverkljanja, ker se absorbira skozi ustno sluznico. Arelesin kapljice (tudi 10 kapljic) se vmasira v stopala in rist. Ne pozabite: pred uporabo kapljice nekajkrat močno pretresite, da se se vsebina kapljic ravnomerno razporedi. Podrobnejša navodila in nasvete vam zastonj zagotavljamo na spletnih straneh, v spletni trgovini in po telefonu. Spodaj je slika Molit naprave piramidalne oblike, v kateri poteka postopek "informatiziranja" vsebine kapljic oziroma vtiskovanja bio-signalov:  

Molit naprava

Ponujamo vam infogen (infoceuticals) izdelke MOLIN družine:  

INSOMNIN – kapljice za težave s spanjem in ARELESIN kapljice za sindrom nemirnih nog in druge!

- Nova generacija izdelkov na svetu! Različno od vseh dosedanjih tako medicinskih kot alternativnih rešitev!

- Brez stranskih učinkov! Brez kemija - naravne sestavine! Najboljša rešitev po vaše zdravje! Rešuje energetske vzroke Vaših težav po sorodnih principih kot tradicionalna (kitajska, indijska ali ljudska) medicinska praksa.

- Infoceutical produkta – sad slovenskih znanstvenikov v Inštitutu BION z novo svetovno tehnologijo izdelave izdelkov energetske medicine, ki obnavlja porušeno ravnovesje organizma na naraven in telesu neškodljiv način.

- Celo več: Nižja prodajna cena v primerjavi z drugimi produkti na trgu!

- Vsem kupcem omogočamo tudi dodatni 20% popust na ceno za prvi nakup in 5% dodatni popust na ceno pri vseh naslednjih nakupih, če se v naši spletni trgovini registrirate z e-mailom, imenom in priimkom.

- In še več: Z registracijo v spletni trgovini postane član naše partnerske mreže. Lahko povabite nove člane. Ni članarine, nobenih drugih ali skritih stroškov in obveznosti.

- Z registracijo vsak pridobi tudi možnost avtomatskega ustvarjanja dodatnih prihodkov preko svetovnega spleta. Enostavno in brez dela v nekaj minutah. Kako in koliko? Jasno razloženo s primeri v naši spletni trgovini, če se v njo registirate. Še enkrat, z registracijo se ne zavezujete h nakupu, ampak ste v primeru odločitve za nakup avtomatično deležni popustov, obenem pa ste postali član naše skupnosti in s tem avtomatično pridobili tudi možnost in informacije-pojasnila glede ustvarjanja dodatnih prihodkov, če se odločite za to. Torej kratko, z registracijo se ne zavezujete ničemur. 

REGISTRIRAM SE ZA NAKUP INSOMNIN ALI ARELESIN KAPLJIC S POPUSTOM, s klikom na sliko spodaj: 

Navodilo: S klikom na spodnjo sliko se še ne registrirate, ampak se vam odpre naša spletna trgovina. Lahko si jo ogledate in lahko opravite spletni nakup. Če se odločite za nakup imate možnost, da se prej registrirate, s čimer pridobi(va)te popuste. Popusti, cena in drugi podatki se vam avtomatično prikažejo v računu, ki si ga lahko ogledate in preverite preden dokončno potrdite spletni nakup. Registracijo opravite na spletni trgovini s klikom na glavni meni "Prijava", kjer kliknete zeleni gumb "Ustvari račun". Dovolj je, da vnesete svoj e-mail, Ime in priimek ter si določite geslo. Lepo Vabljeni!:  


Kaj je sindrom nemirnih nog, in kako ugotovite ali ga imate?