Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

dealshaker slovenija  

DealShaker je digitalna e-commerce platforma, na kateri se objavljajo promocijsko-prodajne ponudbe vseh vrst izdelkov in storitev ne glede na višino cene kot lahko vidite iz primerov spodaj. Prodajna cena in plačilo je sestavljeno iz kombinacije EUR + OneCoin plačilnega sredstva. Kot lahko vidite iz primerov nekateri ponudniki se odločijo za prodajno ceno in plačilo samo v OneCoin kriptovaluti. To kriptovaluto zaradi njene cene in za razliko od drugih kriptovalut, ki so izjemno drage, si lahko privošči vsaka posameznica ali posameznik in ga uporablja za nakupe. Prednost te kriptovalute, ki jo razlukuje od vseh drugih kriptovalut je v njeni uporabni vrednosti, to pa je, da je namenjena za nakup tako vsakodnevnih izdelkov in storitev najmanjše vrednosti (npr. 1 UER kot je kava ali manj) kot trajnih izdelkov najvišje vrednosti (kot je npr. nepremičnina vredna več sto tisoč EUR). Tako kot druge uveljavljene kriptovlute prinaša tudi visoke donose in je primerna tudi za varčevanje. Za razliko od većine drugih kriptovalut in prav zaradi svojega namena, ni podvržena volatilnosti oziroma njena vrednost (tečaj) ne niha. 

Za podrobnejše informacije in pojasnila nas kontaktirajte na info@epiks-modri-net.     

Prvi v Sloveniji ponujamo in izvajamo celovito, učinkovito in uspešno (egzaktno merljivo) storitev pospeševanja vaše prodaje. Preprosto in desetkrat ceneje kot pa je običajna praksa. Začnemo z digitalnim oglaševanjem vaše konkretne prodajne ponudbe kot so, npr.:

MasterPamfletCRYPTOCURRENCY

Pet vodilnih ruskih univerz že ponuja učne delavnice in vključuje kriptovalute v obstoječe učne programe v akademskem letu 2017/2018. Samostamp pa že nekaj let v tujini in doma izvaja info(rmativne) delavnice in izobraževanja/usposabljanja glede kriptovalut. 

PRIMER PRILOŽNOSTI ZA "RUDARJE"