Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

zlato srebro GOLD SILVER

                                TIMELESS JEWELRY

MojcaOgris_fotka_podpis                                           Oblikovalka nakita iz plemenitih kovin.

Moj svet se vrti okoli nakita, lahko se tudi tvoj. Nakit lahko oblikujeva skupaj ali pa se prepustiš, da ti izdelam unikatni nakit iz zlata ali srebra po želji.

KONTAKT: Obiščete me lahko v ateljeju DORO na Bledu. Atelje DORO je stavbi Park Hotela zraven trgovine Piranske soline. Prosim za predhodno najavo.

Cesta svobode 15, 4260 Bled.

Telefon: +386 (0)41 491 366

E-mail: mojca.ogris.au@gmail.com

Facebook Mojca Ogris / Jewelry

https://www.ogris.si/ 

Le nekaj metrov od prečudovitega Blejskega jezera se nahaja atelje DORO, delavnica in prodajalna, kjer že 35 let ustvarjam nakit  iz plemenitih kovin.

Moj končni cilj je ustvarjanje "družinskega nakita", ki ga bodo s ponosom nosile številne generacije. Držim se načela "manj je več" in z njim težim k nakitu, ki je brezčasen in nima starostnih okvirov.

Po meri narejen nakit je izraz človekove osebnosti in njegova osebna zgodba. Najimenitnejši izdelki namreč nastanejo, kadar si s stranko vzameva dovolj časa za pristen pogovor.  Tako lahko prepoznan vse strankine želje, ki se bodo odsevale v nakitu.

Skupaj bova tako napletla unikatno kreacijo, ki bo pripovedovala iskreno zgodbo. In ravno zgodba je temelj mojega nakita.

Svet zlata, srebra in drugih žlahtnih kovin se ne vrti vrti samo okoli njihove finančne vrednosti, ampak je skrivna moč plemenitih kovin že tisoče let povezana tudi z dobrim razpoloženjem in zdravjem človeka. Danes so zlato, srebro in druge kovine tesno povezane z nasodobnejšimi znanostmi in bionskimi tehnologijami, ki v funkciji zdravja človeka razvijajo in ponujajo nove učinkovite izdelke in storitve. Prepričajte se: 

Kaj je ARELESIN+

ARELESIN_reklama

Kaj so biosignali?

Kaj so koloidi?

AELESIN+ lahko od 29. maja 2018 spoznate v trgovini Hiška zdravja v centru Velenja. V Hiški zdravja v Velenju lahko tudi ugotovite ali imate sindrom RLS oziroma motnjo nemirnih nog. Za ta namen lahko tudi tu prevzamete  RLS_vprasalnik_0-SLO, ki ga točkujemo in glede na število točk na osnovi vaših odgovorov na zastavljena vprašanja ugotovimo ali je pri vas prisoten sindrom nemirnih nog ali pa gre za nekaj drugega. Izpolnjeni vprašalnik nam pošljite na e-mail: info@epiks-modri.net. Poslali vam bomo odgovor. Vprašalnik seveda lahko izpolnite tudi osebno vHiški zdravja v Velenju

POZOR: V Hiški zdravja v Velenju lahko tudi kupite 30 ml RLS ARELESIN+ po promocijski ceni s 70% popustom, torej po ceni 5,88 EUR za namene testa. 30 ml zadošča za 15 dni uporabe.